SUGGERIMENTS

ENTRANTS

  • Sopa de peix
  • Entremesos de marisc (Musclos, cloïses, cargols de mar, navalles, escamarlanets, gambetes, calamarsets fregits i calamars a la romana)
  • Cloïses a la marinera
  • Assortit de “7 Montaditos” (anxova de l’Escala, pernil d’ànec, salmó fumat, pernil de jabugo i foie gras d’ànec)
  • Pop a la gallega

SEGONS

  • Orada al forn
  • Filet ó entrecot de vedella a la brasa amb salsa de ceps
  • Rap amb gambes i cloïses
  • Costelles de cabrit arrebossades
  • Peus de porc a la brasa
  • Pollastre amb llobregant (Llamàntol)
  • Peus de porc amb cargols i gambes
  • Graellada de rap i marisc
  • Costellam de vedella al forn
  • Vacío a la brasa amb salsa “ximixurri”

POSTRES

  • Caffè Disaronno (café – Amaretto i nata)
  • Sorbet de Gintónic