MENÚ CAP D’ANY

ENTRANT (PICA-PICA) / ENTRANTE (SURTIDO DE PEQUEÑAS RACIONES)
Focaccia amb ceba i pernil ibéric
Focaccia de cebolla al roquefort
Foie d’ànec caramelitzat amb torradetes
Foie gras de pato
Calamars a la romana
Calamares a la romana
Vieira gratinada
Vieiras gratinadas
Escamarlanets amb ceba
Cigalitas de Palamós con cebolla
Gambes salatejades al conyac
Gambas a la plancha

Filet de vedella a la brasa amb guarnició ó salsa
Solomillo de ternera a la brasa con guarnición
Rapet a la planxa
Rape a la plancha
Llobregant (Llamàntol)
Bogavante
Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
Entrecot de ternera a la brasa con guarnición
Costelles de cabrit arrebossades
Chuletas de cabrito rebozadas

Postres a triar: pastissería, crema catalana, gelats – Raïms de la sort
Postres a elegir – Uvas de la suerte

AIGUA – PA – VI – CAVA
AGUA – PAN DE PAYÉS – VINO
Vi Cala Montserrat i cava Codorníu brut blanc de blancs
Vi Cala Montserrat i cava Codorníu brut blanc de blancs

CAFÉ

***********
50,00 €
***********