LA CARTA

ENTRANTS

Pa de pagès
Pa de pagès torrat

1 .- Amanida “Montserrat”
2 .- Amanida catalana
3 .- Amanida de formatge brie cruixent i les seves melmelades
4 .- Amanida de formatge de cabra gratinat

5 .- Carpaccio de vedella amb parmesà
6 .- Pernil de Jabugo amb torradetes
7 .- Foie gras d’ànec

8 .- Crema de porros
9 .- Escalivada
10 .- Remenat de gírgoles, alls i gambes
11 .- Espàrrecs verds amb vinagreta i romesco
12 .- Gírgoles amb all i julivert
13 .- Graellada de verdures amb romesco
14 .- Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
15 .- Canelons gratinats (a la Rossini)
16 .- Cargols de terra amb allioli i salsa de tomàquet
17 .- Calamars a la romana
18 .- Calamarsets fregits
19 .- Cargols de mar a la salsa vinagreta i romesco
20 .- Còctel de gambes
21 .- Cues de gambes a l’allet
22 .- Musclos (al vapor o a la marinera)
23 .- Popets amb ceba

24 .- Salmó marinat
25 .- Torrades amb anxoves de l’Escala
26 .- Torrades amb anxoves de l’Escala i escalivada
27 .- Cloïsses a la planxa
28 .- Escamarlanets a la planxa
29 .- Navalles a la planxa
30 .- Sèpia a la planxa

PEIXOS

31 .- Llenguado a la planxa amb all i julivert
32 .- Turbot a la planxa
33 .- Turbot al forn
34 .- Turbot amb salsa de crema de llet
35 .- Rapet amb all cremat
36 .- Rapet al forn
37 .- Rapet amb gírgoles
38 .- Rapet sencer a la planxa
39 .- Bacallà amb mussolina d’all
40 .- Bacallà amb samfaina
41 .- Graellada de peix i marisc (navalles, escamarlans, llagostins, sèpia i llenguado)
42 .- Mariscada “Montserrat” (1º Musclos, cloïsses i cargols de mar. 2º Fritura de gambetes i calamarsets. 3º Navalles, escamarlans, llagostins, sèpia i llagosta)
43 .- Sarsuela de peix i marisc
44 .- Paella amb llagosta (mínim dues persones)
45 .- Gambes mitjanes de Palamós a la planxa
46 .- Llobarro a la donostiarra

CARNS

47 .- Xai a la brasa
48 .- Pollastre a la brasa
49 .- Conill a la brasa
50 .- Botifarra a la brasa
51 .- Bistec a la planxa
52 .- Graellada de carn (botiffara, pollastre, xai i conill)
53 .- Entrecot de vedella a la brasa amb guarnició
54 .- Entrecot de vedella a la brasa amb salsa (rocafort o pebre verd)
55 .- Filet de vedella a la brasa amb guarnició
56 .- Filet de vedella a la brasa amb salsa (rocafort o pebre verd)
57 .- Magret d’ànec a la brasa
58 .- Espatlla de xai al forn
59 .- Nuggets de pollastre amb patates fregides