HOME

El menjador del restaurant està situat a la primera planta amb unes grans finestres amb molta llum per poder gaudir d’un magnífic paisatge i d’una extensa carta de cuina catalana, preparada per en David Pla.

En els entrants podem trobar plats com els cargols fregits amb dues salses, la graellada de verdures ó els pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà. I una selecció d’ entrants mariners, així com els calamars a la romana, els escamarlans, les navalles, les cloïsses ó les cues de gambes a l ‘allet.

En el segons plats destacarem el bacallà a la mussolina d’alls, el rapet al forn, les gambes de Palamós, la orada al forn ó la molt famosa sarsuela de peix. Qui prefereix les carns, la vedella guisada amb pilotilles i bolets, l’ espatlla de xai al forn, ó el magret d’ànec amb salsa demi-glace i poma i una selecció de carns a la brasa de carbó.

Les postres no poden faltar, amb una safata de pastisseria selecta i plats fets al restaurant.

Es aconsellable reservar taula, a poder ser preguntar per les que hi a al fondo del menjador a ma dreta, tenen una vista sobre el Castell del Montgrí que es molt bonica.